Gap – part 1

A aké detské oblečenie teda odporúčam z GAPu? Skoro v každej objednávke mi teda nechýba jedno pyžamko. Detské pyžamá sú skvelé, malá ich nosí od 2 rokov, neustále dokupujem a obmieňam za staré-malé. Majú na rukávoch a aj na nohaviciach patenty, takže v tom pyžamku nepláva a sú bavlenené :). Taktiež určite odporúčam teplákové súpravičky, tie má vždy aspoň 2 v každej veľkosti. A tie veru nakupujeme od pol roka. Vždy k nim dokúpim zladené tričko, keď bola ešte malinká, tak bodynko. Teplákové súpravy sa kupujú zvlášť, niekedy pri novom tovare im chýbajú ešte tepláky a mikinky sú už v predaji alebo naopak. Treba počkať, doplnia ich. Tričko, alebo v menších veľkostiach bodynko, sa tiež vždy dá zladené dokúpiť. Taktiež v zime odporúčam flisovú súpravu. Tú tiež máme aspoň jednu na každú zimu. Alebo mikinku podšitú kožušinkou, majú ich každý rok na jeseň. Veľmi odporúčam protišmykové ponožky, tie však majú len pre deti do 2 rokov, v časti Baby. Taktiež som veľmi spokojná s riflami, najviac nosí malá skinny, vždy ich má v rôznych farbách. V zime som kupovala aj rifle podšité flisom, ale pozor tieto odporúčam len pre štíhlučké deti, pre bacuľkov radšej o veľkosť väčšiu, a spodok riflí sa vyhne. Toto sú také naj oblečenia, ktoré nám nikdy nechýbali a vždy som bola s nimi spokojná. K ostatným veciam… Bundičky z časti Toddler (deti 1-5 rokov) sme tiež vždy nakupovali, ale niektoré sú kratučké v páse, nie všetky maminky sú s tým spokojné. Mávajú aj dlhšie bundičky a tie sú skvelé. Takmer každý rok nakupujem aj slávnostné šatočky na Vianoce spolu aj so zladenými balerínkami, vždy som bola spokojná. Okrem toho občas nakúpim nejaké šaty na leto, alebo zimné svetrové šaty, legíny, tričká. Veľmi obľubujem tiež riflové bundičky hlavne tie, ktoré sú povyšívané s rôznymi detailami. Začali vyrábať aj športový sortiment GapFit pre deti, zatiaľ som sa netrafila do veľkosti, objednala som väčšie, takže čakáme, kým Kiara do toho dorastie :).

Asi 40% šatníka mojej dcérky tvorí oblečenie značky GAP. Túto značku som pozorovalu už dlhšiu dobu predtým ako sa mi narodila dcéra. Moje prvé objednávky odišli v čase, keď som bola tehuľka, samozrejme takmer všetko som objednávala v plnej sume :D. Takže moja prvá rada znie, neobjednávajte vecičky v plnej sume! Zaregistrujte si tam mail, možno vám príde uvítacia zľava a ak nie, tak čoskoro vám určite príde nejaká VIP zľava v podobe 10%-35%, ktoré posielajú pár krát do roka svojim zákazníkom. Budú vám chodiť maily o novom tovare, ale aj o tom akú majú momentálnu akciu. A poviem vám, že akcie majú takmer stále. Pri objednávke je však potrebné zadať kód zľavy. Je to pri finalizovaní tam, kde píšete adresu doručenia, v časti Promotions. Aktuálne majú zľavu 35% na detský tovar (nezľavnený) a 20% zľava na zľavnený tovar (okrem špeciálnych značiek a topánok atď., všetky výnimky píšu vždy v podmienkach), kód KBGAP. Akcia je platná do zajtra 14.09.2016. Do včera mali akciu 25% zľava na všetok tovar (nový aj zľavnený, detský aj dospelácky). Taktiež mávajú pár dní znížené ceny napr. na svetre alebo rifle atď. Toto musím povedať, že bývajú tiež pekné zľavy cca aj 30%. Ja som takto nakúpila svetre manželovi a dcére, kde som mala zľavu až 50%. Zľavy dávajú niekedy len na nový tovar, niekedy len na zľavnený tovar. Mnoho vecí po pár mesiacoch ide do Sale – výpredaja, a dajú sa kúpiť lacnejšie, ale niekedy sa dajú výhodnejšie kúpiť ako nový tovar so zľavou napr. 40%, lebo aj také akcie pár krát za rok mávajú. Ak sa mi nejaké vecičky veľmi páčia, nečakám, kým zlacnia, ale kúpim ich s nejakou aktuálnou akciou. Môže sa stať, že kým pôjdu do výpredaja, tak už nemusia mať danú veľkosť. Ale mám napríklad veci, ktoré kupujem vyslovene len buď z výpredaja alebo aspoň s 35% zľavou a to sú pyžamká. Malej je úplne jedno aký motív na pyžamku má, takže vtedy vyberám len podľa ceny, a samozrejme veľkosti, ktorú potrebujeme.

 

Tak veľmi som sa rozpísala, že bolo toho strašne veľa, takže som tento článok rozdelila na 2 časti a v ďalšej časti si povieme o veľkostiach, o poštovnom a vrátení tovaru.

Na fotkách má Kiarka oblečené svoje obľúbené sukničky. Vyskladané outfity som nakupovala už minulý rok a niečo tento rok. Link na web nájdete TU.

Už čoskoro 2. časť…Tešíme sa na Vás 🙂

Pridaj komentár